اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان سراسر کشور   
1388/12/19 02:54:12
اکاتی دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان:

جنبش های دانشجويي در استان سيستان و بلوچستان جايگاه خودش را از دست داده اند

اکاتی دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در دیدار خصوصی اعضای جامعه اسلامی با آیت الله سلیمانی نماینده ولی فقیه در سیستان وبلوچستان و امام جمعه زاهدان با اشاره به نقش جنبش دانشجویی در پیشبرد اهداف گفتمان انقلاب گفت:

جنبش دانشجويي درصدد فشار و يا تغيير براي منافع گروه خاصي نيست بلكه بيشتر به دنبال فضا سازي و اعمال تغييرات در راستاي منافع عمومي جامعه است.

وي با اشاره به اين جمله از شهيد بهشتي كه : تشكل بايد به درد مردم بخورد افزود: جنبش های دانشجويي در استان سيستان و بلوچستان جايگاه خودش را از دست داده اند و مشغول به برخي برنامه هاي اجرايي در سطح دانشگاه مي باشند.

وي نقش تشكل دانشجويي در استان را حساس اعلام كرد و افزود مسئولين استاني بايد در قبال تشكل دانشجويي بيشتر تأمل كرده و از تفكرات به حق دانشجويان در زمينه هاي مختلف استفاده كنند.

:نظرات بینندگان
:نظر شما درباره اين خبر
:نام
:پست الکترونیک
   
  • صدا و سیما را با دولت چه شده است
  • درهمایش "افق رسانه"ونیز در سفر به استان همدان دردیدار با مردم این دیار احمدی نزاد پرده از یک نقشه طراحی شده توسط دشمنان این نظام برداشت که ماحصل ان فشار به جمهوری اسلامی ایران وگرفتن امتیازاتی از مسئولین نظام خواهد بود.

  • ظهور آقازاده‌های جدید
  • جامعه اسلامی دانشجویان یعنی؟
  • احسان کریمخانی- مسئول اسبق واحد سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان

  • حساب سوخته سید حسن
  • شنيده بوديم روي آقاي سيد حسن حساب ويژه‌اي باز كرده‌اند. شيخ بزرگ گفته بود كه بايد در جريان اصلاحات به دنبال رهبر جديد بود.

  • عرصه فرهنگي، عرصه جهاد است
  • حتي اگر يك استاد منحرف باشد، ممكن است كه اثرش براي يك كشور اثر چشمگير باشد؛ براي اينكه يك استاد منحرف ممكن است كه جمعي از جوان ها را منحرف كند و آنها هم همينطور در دراز مدت، يك وقت يك غائله بزرگ برپا بشود